Een dagje sauna kan je helpen terug op de grond te komen

Sauna

Afgelopen week was ik na een lange tijd weer naar de sauna gegaan. Daar was ik echt even aan toe. Waarschijnlijk komt dat ook door alle veranderingen in de laatste tijd. Niet alleen gaan we verhuizen, maar word ik ook nog eens vader. Dit zijn natuurlijk mooie momenten, maar neemt ook zo zijn druk en spanning mee. Vooral het verhuizen neemt erg veel tijd en energie in beslag. Dus gelijk na het werk trek ik de kluskleren aan en begint eigenlijk mijn tweede shift. Na een week of twee begon dit langzaam zijn tol te eisen.

Massage

Sauna was de oplossing

Waarschijnlijk kan je wel begrijpen dat het erg vermoeiend was. Gelukkig voor mij was dit ook door mijn omgeving opgevallen. Als verrassing werd er een vrije weekend gepland. Even geen werk, klussen of geregel, maar met zijn tweeën weg. De eerste stap was Nijmegen, waarbij we een bezoek gingen brengen aan Thermen. Thermen is een wellness centrum, maar bevindt zich niet in het midden van de stad. Nee, ze zitten in de bossen waardoor je de drukte van de stad achterwege laat. De locatie voegt iets toe aan de sfeer binnen Thermen. Eenmaal binnen was de eerste stap de sauna’s.

Arrangementen

Hierbij werd er verteld dat er sauna’s en cabines waren met meerdere temperaturen. Zo kan je namelijk zelf kiezen welke jezelf het prettigs vindt om vervolgens lekker te genieten. Dat hebben we ook zeker gedaan. Dit is dan ook een mooie manier om even beide voeten terug op de grond te krijgen. Wij hadden overigens gekozen voor de sauna met eucalyptus opgietingen en dat is echt een aanrader. Zeker wanneer je nog niet van die hoge temperaturen bent gewend. Dan is dit een mooie stap om mee te beginnen. Mocht je nu ook nieuwsgierig zijn over de mogelijkheden binnen Thermen dan zou ik hun website ook bekijken.